lørdag 10. juli 2010

#2

i can't believe House was wrong.

etter å ha vannet stort sett hele hagen istad ble det for varmt til å sitte ute, så da dro jeg på butikken for å handle pepsi max og middag. også kom jeg hjem med pepsi max, rekechips (fordi jeg har mer eller mindre gått fra vettet), pommes noisettes (som jeg sikkert aldri kommer til å spise) og ost.

det er for varmt til å spise middag.

jeg innrømmer at jeg har sitti litt inne selv om det er fint vær. også har jeg sett på tv.. og ble utsatt for en unicef-reklame. og det hjelper virkelig ikke med tryglende kjendiser som gjør sine desperate forsøk på å røre ved hjertet mitt - jeg har absolutt ingen planer om å bli fadder.
jeg husker en gang jeg var liten, og mamma og pappa bestemte seg for å bli PLAN-faddere. jeg syns det var kjempekult, for da kunne vi jo hjelpe en sånn søt liten unge fra reklamene!
det var kjempekult helt til vi fikk fadderpakka i posten, og jeg så bilder av et vesen jeg ikke klarte å plassere i noen bestemt bås. "neger, muligens homo sapiens."
det var dagen jeg bestemte meg for at PLAN og lignende er lystløgnere, hele jævla gjengen, og at jeg aldri mer skulle være fadder for noe sånt.

forøvrig synes jeg det kan komme en sukkerfri variant av Mer. den kan hete Mindre. HEHE.

the heat, it's killing me.


2 kommentarer:

  1. Men... Men...

    "Ingen kunne fortelle oss hva som var galt med dattera våres."

    DATTERA VÅRES. HVEM ANSETTER PELLE OG PROFFEN SOM JOURNALISTER, SERR?

    SvarSlett
  2. haha xD greit jeg snakker sånn selv, men jeg hadde ikke skrevet det om jeg hadde vært journalist xD folk.

    SvarSlett